:: Hrvatski :: Deutsch :: English ::

 

  .: O Villi POPO
  .: Kontakt
  .: Galerija slika
  .: Rivijera Paklenica
  .: Starigrad Paklenica
  .: NP Paklenica
  .: Starigrad Paklenica
  .: Grad Zadar
  .: Grad Nin
  .: Cerovačke Pećine
  .: Smještaj u Villi Popo
  .: Smještaj u autocampu
  .: Prehrana
  .: NP Krka
  .: NP Kornati
  .: NP Plitvička jezera
  .: PP Vransko jezero
  .: Rafting na Zrmanji

VILLA POPO

U podnožju gdje se kameni gorostas - Velebit besramno otvara moru, obitelj Milovac živi i gaji turističku tradiciju staru više od 20 godina.

Tradicija je obitelji Milovac veoma važna što se očituje i u imenu vile "POPO". Riječ POPO dolazi od običaja obitelji Milovac starog više od jednog stoljeća gdje je jedan muški član obitelji Milovac odlazio u svećenićki red. Zamjenska narodna riječ za svećenika je POP, te dodatkom slova “O” obitelj Milovac je dobila nadimak POPO. Odlazak u svećenićki red imao je veliko značenje za obitelj Milovac. U ta davna vremena na takav se način stjecalo visoko obrazovanje i mogućnost da se financijski pomogne obitelji. Danas je "POPO" nadimak obitelji Milovac koji se prenosi sa djeda na unuka.

Danas taj nadimak nosi sin vlasnika vile POPO. Vjerujući u sebe i mukotrpan rad bračni par Marija i Šime su se 1978. godine odvažili primiti u svoj dom prve turiste i nisu pogriješili. Pozitivne kritike, osmjeh na licima zadovoljnih gostiju i poneka suza na rastanku su potakli Mariju i Šimu na širenje i unapređivanje turističke djelatnosti. Postepeno je bračni par Milovac uvodio i svoju djecu Anu i Antu - POPO u turistički posao prema modernim marketinškim principima. Jer zadovoljstvo gostiju je najveći, ali i najlakši zadatak obitelji Milovac. Ako odmor želite provesti u prijateljskoj atmosferi, posjetite obitelj Milovac i obnovite svoj život i duh uz pomoć prirode.

Vila "POPO" je udaljena od glavne prometnice 100-tinjak metera, te je pošteđena prometne buke. U neposrednoj blizini vile "POPO" se nalazi ambulanta. Na udaljenosti od 100-200 m nalaze se: supermarket, suvenirnica, pizzeria, caffe-barovi, benzinska postaja, restoran, slastičarnica, banka, plaža i ured nacionalnog parka Paklenica. Na udaljenosti od 300-500 m nalaze se: pošta, ljekarna, lokalna tržnica, pekarne, turistički ured, terase sa živom muzikom, restorani, dućani,...

Vilu "POPO" sačinjavaju 3 etaže:

visoko prizemlje - zajedničke prostorije i prostorije obitelji Milovac;

prvi kat

- 3 sobe (1 dvokrevetna i 2 trokrevetne - cca. 25 m2) svaka sa kadom/WC ili TWC i balkonom,
- 1 apartman (četverokrevetni - cca. 58 m2) sa potpuno opremljenom kuhinjom, kadom/WC, 2 sobe, 2 balkona,


drugi kat

- 4 apartmana ( 1 dvokrevetni, 2 trokrevetna i 1 četvrokrevetni-cca. 30-40 m2), svaki sa kuhinjom, kupaonom i WC-om, balkonom i pogledom na more. Svaki apartman ima potpuno opremljenu kuhinju, kada/WC, sobu, balkon sa pogledom na more.

Autocamp "POPO" je prostrani kamp u borovoj šumi sa TWC-ima (topla i hladna voda), prostorom umivaonika, prostorom za pranje suđa i kuhinjskim prostorom.

Na udaljenosti od nekoliko km nalaze se: prekrasne, osamljene, stjenovite, civilizacijom neoskvrnute plaže


 


Copyright 2006 Villa Popo - Sva prava pridržana - Designed By: Kiko